ElviraLundqvist

Cecci

sitter hemma nu har varit med Cecci ute på byn och sedan var vi till lägenheten och så gjorde hon fruktsallad men hon åkte till Livijöjärvi(stavning) Och tofflade men nu ska jag kolla lite Oth puss och hejdå! :)

Skola..

Nu drar jag mot skolan!

Kalix -.-'

Hej nu är man tillbaka i Kalix än en gång... fy fan säger jag bara! vill inte bo kvar här. Orkar inte mer. Finns inte något alls att göra efter skolan... tänkte börja simma men de tar ju bara en halv timme fyp å vad ska man göra efter det då?? Hoff less på det här! Och sen att måsta pendla mellan Pajala och Kalix det är sjukt jobbigt och KALLT!!

Skallen sprängs snart!

hojja haft feber den här veckan och nu håller min skalle på att sprängas jag tror jag dör och sedan har jag en granne som är allt annat än tyst det dunkas musik och låter som att h*n ska komma genom väggen vilken sekund som helst. Längtar tills jag får åka hem till Pajala nu!! hojja vill inte vara här längre!!
Kramar till er alla <3

Dö tid på skolan....

sitter i skolan har just haft engelska. Ska snart ha idrott och jag ska försöka vara med men har jätte ont i mitt knä så jag hoppas det går bra ändå. Längtar till fredag nå sjukt mycket! Längtar dit för då får jag åka hem och vara med allt folk och ja... Haha!! xD Nä nu ska jag hitta på något tror jag eller?... Hojja suger att vara på skolan jag önskar vi bara hade 5min rast som i Pajala för då behöver man bara ta sina saker och sedan gå till nästa lektion men nu har vi ju typ 20 min rast efter varje lektion och det blir så mycket dö tid när man ej kan göra något... Önskar vi kunda dra ihop lektionerna och sluta tidigare istället eller jag bara skoja vill inte sluta tidigare för då måste jag gå till lägenheten och inte göra ett piss... Men funderar faktiskt på att börja simma typ varje dag för då kanske mitt knä också blir bättre men det får jag se hur det blir med det..

I like you! <3

Har slutat halv 11 idag skönt det. eller? Det känns nästan bra att vara i skolan för då har man något att göra. När jag slutar så sitter jag ju bara och ruttnar bort i lägenheten.
Det är lite surt men men..... Kommer sluta halv 11 varje fredag fram över gud så skönt då hinner jag hem när det är ljust ute!! Haha fan så skönt annars känns det som att man kommer hem mitt i natten! Nej men på fredag ska det bli kul att träffa vänner och .... Det ska bli underbart skönt!! <3
Och sen å träffa mamma och pappa igen saknar dom så mycket när jag är här. Trodde faktiskt att det skulle vara skönt och roligt att flytta hemifrån men det var det då absolut inte!!
men jag har kommit överens med mig själv att jag måste tänka positivt!
Nu ska jag dra på en liten promenad i det fina vädret eller fint vet jag inte men gillar när det är ljust ute.
Bilder på nya lägenheten <3

Ny lägenhet

Hej hej flyttade in i nya lägenheten igår :) den är jätte fin ni får bilder senare. Så här första natten sov jag inte mycket men det blir bättre :) Det är nog även för att jag och... har vänt på dygnet totalt haha :) Men men inte gör det något. Har just käka hamburgare ska fixa mig lite nog för att jag bara har karaktär idag men ändå :) Puss!

Sorry :/

hej hej nu känns det bättre igen att vara i skolan det går som upp och ner men idag får jag äntligen åka hem för jag är ledig imorgon skönt de hihi är hemma i Pajala vid halv 9 på kvällen men men... Kommer att fara till gymnasiet i byn imorgon och hälsa på vänner och kika i gamla korridorerna hojja ved det kommer kännas konstigt av någon anledning hehe.. Aja men ska bli sjukt skönt att åka till Pajala och sedan nu till helgen så flyttar jag till en ny lägenhet skönt det så slipper jag sova i den här stora lägenheten jag har nu :) och dessutom är det ej lika långt å gå från bussen eller ja kanske lika långt men inte lika jobbigt för slipper gå i alla uppförsbackar med en tung väska haha aja träning sådär på kvällen brukar ej göra något men men :) Nu ska jag läsa lite ur Vittlua boken så hejdå kramar till er alla och förlåt för mitt lilla deppiga inlägg igår haha

Pajala eller Kalix??

Har börjat fundera på att flytta hem till Pajala igen för jag ej klarar av det här längre jag vill bara hem kan inte ens koncentrera mig i skolan längre för att jag bara tänker på Pajala.
funderar på att åka hem till Pajala redan idag just för att jag är trött och ej kan sova å mår sjukt både fysisgt och pysiskt dåligt från topp till tå.



skolan

Hej
nu har skolan startat igen och säger bara blä vilken ångest å ångesten kom redan igår när jag åkte från Pajala hojja vad jag vill hem till Pajala jag tror nog ingen fattar hur jävla jobbigt det här är och sen när man måste gå bygg första året det suger verkligen!!!

hem längtan!

MAAAAAT

Kom just hem från byn ska lägga mig i sängen med nå käk är hungrig som fan så hejdå ;)

Rip

Vila i frid.....<3

Hahahaha kuuul inlägg xD

Var med Cecci och Adde igår det va kul att få va med dom två härliga typerna och så började jag å Cecci snacka om att dra till Levi och bo där en helg men sen kom Adde in i bilden och då satt vi alla å prata och idéerna rullade på och så slutade det med ett mål å de va Piteå så nu hoppas jag det kommer till krita och att vi drar dit nästa helg!
Skulle vara jävla skönt och komma iväg sådär ordentligt!

Kram hejdå ville bara säga det haha xD

kul

haft en fucking jävla kul dag!!! varit med Bias på dagen å sen träffade jag världens bästa Elin karro å Fanny å sen for jag å va med Cecci å Adde å nu är jag hemma skönt de ska bli å sova :D

jag försöker inse att jag mår bra utan dig.

gråter,, men det finns en person som alltid får mig på bra humör!

imon blire thai dårå! :)