ElviraLundqvist

Skolan

Alltså det är ju läskigt vad det är folk som läser min blogg.. Jag skriver inte ens något intresant och jag skriver inte ofta heller. Jag förstår inte..

aja igår var jag till Kalix med mamma och pappa, det var jätte jobbigt att vara borta från Reio men när jag kom hem åt vi frasses och sen drog jag till min sötis.

Just nu sitter jag i skolan och är hungrig väntar på att Karro ska få lunch så vi kan gå och äta !! Hejdå nu ska jag leta reda på den där bruden!! xD Puss!

Mys kväll

Medans alla andra är och festar så stannar jag hemma hos hjärtat den här gången och har mys kväll.
Jag hoppas alla andra får en bra kväll puss!!

Uppgifter i servicekunskap

Sitter i skolan i fiket har just gjort klart en uppgift i servicekunskap nu ska jag leta reda på någon att gå och äta lite lunch med sedan ska jag vänta på Cecilia så ska vi diskutera om hennes skyltfönster hon ska göra här i skolan. Har sovit 16 timmar inatt var otroligt skönt att äntligen ha rätta rutiner igen. Men till helgen så kommer jag säkert fucka upp dygnet igen! Jag ska till Kalix på lördag med mamma och pappa sen får jag se om Elias och Henna också ska med. Vi ska tömma lägenheten.

Kalix nästa helg.... -.-'

Igår var jag ute till två med epan var riktigt kul och köra epa när jag inte har gjort det på länge så... Nästa helg ska jag dra till Kalix och tömma resterande i lägenheten.

Hos Ellen Bellen

Sitter hos Ellen bellen och ska om ungefär 45 min gå till Cafét och fika med vännerna och sedan ska jag köpa något gott på kiosken och sen gå till Reio. Idag har jag varit i skolan ett tag och bara hälsat på men inte haft några lektioner eftersom jag har varit ledig idag. Sedan har jag varit till sjukan idag också och kolla vad jag har för utslag och det var medaljongsjukan och det är bara tillfälliga utsalg och det smittar inte av sig. Nu ska jag platta håret.
puss hejdå!

Epa kväll

Sitter och chillar hos reio har just varit ute med min epa och åkt med Jonna och Mikkis i jonnas epa ett tag också. Nu ska jag och reio tror jag slå på en film och fläska. De ni!
Hejdå kram!

Fresses

Sitter hos Reio ska snart fara till ica o´ch hämta pengar av mamma sen fara och äta på fresses hejdå

Pajala <3

Sitter hos Reio och äter chips snart ska jag och Reio dra ut med Cecci och Adde på byn och glida runt lite! Låter väldigt nice! ;D
Ska bli kul att vara med min lilla kvinna igen! :D Haha

Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mer...Jo! förresten jag har flyttat hem till Pajala igen och ska börja skola här igen hojja klarade inte va att bo själv och inte göra något under fritiden!