ElviraLundqvist

sjuk i piteå

Hej hej nu är jag i piteå skönt är det. Tyvärr har jag blivit smittad av min älskling. Jag har hög feber ont i kroppen och så hosta och i morse hostade jag tills jag spydde slem så ja jag mår fan piss!:-(

I love my life! <3

Nu vill jag att ni tar och lyssnar på den här låten jag gillar den mycket! =)
http://www.youtube.com/watch?v=wuYgwvhfxvQ

Ni får se...

Kommer nog inte uppdatera nu så mycket när vi åker till Piteå.
Uppstigning tidigt i morgon men jag får ju sova i bilen så. Vi kommer först stanna på storheden i luleå sedan beger vi oss mot piteå men håll kolla för fler inlägg kan komma under de här dagarna kramar! :)

Fredagen!

Snart bär det av ut. Igår har jag städat hela älsklingens rum. Ja det va himlarns stökigt. På söndag bär det av puss!

Kiruna-Pajala-Kiruna-Piteå-Pajala-Turkiet

Hej.
Förlåt har glömt bort att uppdatera bloggen lite. På söndag åkte jag till Pajala och så kom jag tillbaks till Kiruna i onsdags och nu på söndag åker jag till Piteå och är där ett bra tag sen hem och packa om på nytt och sen flyga till turkiet. Det här kommer bli en bra sommar känner jag på mig. Sen hörde jag även att vi ska köpa ny bil eller min moffas gamla skönt med mercedes igen haha =) Nu äta frukost pussar och kramar ! =)<3

Kiruna-Pajala-Piteå-Pajala-Turkiet

Nu är den här veckan också nästan slut och jag har varit i Kiruna hela veckan. Det har varit underbart skönt.
Imorgon ska jag åka hem till Pajala jag kanske får med älsklingen. Annars kommer älsko i veckan då bär det av mot Piteå sedan. Jag ska hem och skriva på papper till skolan i Kalix och så ska jag hämta ut mitt pass på måndag och så ska jag tvätta kläder.

Kan inte förstå att veckorna går så fort.. Känns som att det var nyss vi hade skolavslutning. Ett som är säkert är ju att jag kommer sakna min klass och vänner så fruktansvärt mycket. Men jag kommer att få nya vänner och börja ett nytt liv.

Sov bort heeeela långa dagen idag kan inte fatta att jag kan sova så mycket men jag tror det är för att det är tråkigt väder och man vill bara ha det bra väder så då sover man bort tiden.

Igår var vi hos Fanny det var kul!

Inget mer att säga nu så puss och hej nu ska jag mysa! =)

Hos Fanny

hej hej sitter hos Fanny och chillar med älsko, Dolken, Denkan och Fanny snart kommer det fler.

Tro på det du gör då kommer du långt<3

Deg dag

Är ganska tråkigt väder här idag men snart ska vi på coop och kika efter myggnät och hämta paket. Ska väl inte göra så mycket idag mer än dega typ kram =)

Shopping på stan!

Hej hej idag har jag varit på stan med älsklingen och fanny.
har shoppat lite smått har köpt två halsband och ett par örhängen eller jag har fått ett present kort på ur och penn av älsklingen så jag köppte det där. Ni får bilder.
Sen på kicks köpte jag en mascara och en puder och på h&m köpte jag en tubtop, tights och eyeliner =)
 
IsaDora Build-up Mascara EXTRA VOLUME
Max Factor Creme Puff
 
Köpte ju ett till halsband och ett par örhängen men kan inte lägga ut bild... :/
Tack och hej! ^^ <3

Sjuk, Lägenhet & Kalix

Mår inte alls bra med den här förkylningen vill bara bli frisk nu! Men jag är glad över att jag iaf inte har feber än så länge så. Kikar på unga mödrar och ligger i sängen snart kommer väl min älskling och myser med mig igen hoppas jag. Super glad över att jag kommit inpå gymnasiet i Kalix och att jag har kikat på lägenhet. Hoppas att man får den nu! Den var super fin liten etta med sovkupè och dusch och kök och gott om garderober och en ganska stor hall och tvrum.

Kiruna

hej hej bloggen nu har jag kommit till Kiruna igen. Det har varit en rolig marknad jag har fått vara med min älskling hela helgen och så ha jag träffat Janely. Skönt att Janne också tagit sig till byn ÄNTLIGEN! Haha;) nu ska jag mysa med min älskling så ska vi fara på stan på tisdag och shoppa^^ vill träffa dig mommo snart<3

Kärlek vid första ögonkastet....

Jag älskar dig<3

Hemma

På ett sätt känns det skönt att vara hemma men ändå inte vill ju vara med älsklingen och vara i Kiruna men jag måste ju vara här också. Idag har jag kommit hem klockan 10 i morse och jag säger fy vad jag sov dåligt inatt jag har haft feber som aldrig förr... Men jag sov hela vägen från Svappavaara till Pajala och det var skönt sedan när jag kom hem tog jag en Alvedon och la mig på soffan och sov. Har tagit twinrix sprutan idag och på torsdag ska jag och pappa till Kalix och göra pass åt mig sen kika på lägenhet och sedan åka förbi Luleå sen hem och så kommer älsklingen på fredag och då är det marknad! skönt!

Hem i mon....

Fy har tror jag gått och blivit sjuk har sjukt ont i halsen...
Stiga upp 6 i morgon och knalla till bussen nu mysa de sista timmarna med Älklingen innan jag måste hem.. :'( <3