ElviraLundqvist

Trött

Har just vaknat efter en liten vila.
Står å lagar mat är sjukt hungrig så snart käka sedan kolla tv:)

Sjuk...

Hej bloggen!
Ligger i sängen och har just vaknat efter en stunds vila. Är sjuk och jävligt vill bara att det ska försvinna så ja kan fa till skolan så ja slipper missa så mycket.
Tänkte jag skulle slänga in ett inlägg nu för de va som ett tag sedan.
Nä men är sjuk har feber och lite ont i halsen känner hur jag blir hur varm som helst och känns som att ja ska koka över. Nu ska jag få upp älsko ut sängen å gå å kika tv :) hejdå kram!

Tänk om...

Tänk så konstigt allt kan bli av bara ett enda sms. Tänk om sms inte hade funnits hade folk bråka mindre då för man inte vågar säga det face to face.
Önskade faktiskt att sms aldrig uppfunnits, nog för att jag använder de himla mycket men ändå allt tror jag hade varit bättre för då hade man i alla fall pratat i telefon.
Just nu vill jag bara hem till Pajala å bah få vara.

Hejdå!

Godnatt

Hej ligger i sängen och ska bu sova har varit hemma från skolan idag har ej mått bra hoppas jag mår bättre imon just nu känner jag mig inte särskilt bra men vi får se imon.
Idag har min bror och hans flickvän och kompisar åkt till USA/Miami/Florida och jag längtar tills dem kommer hem för då hoppas jag ja får något kul hihi^^
Har sovit mest hela dagen för att ej känna av smärtan i min mage. På fredag åker jag och älsklingen hem till Pajala men jag får ej träffa mamma och pappa tyvärr för de åker på tornedalsfesten i Luleå.... Aja nu ska jag släcka och sova natti!!;)